Carousel Slider

За нас

ПЗУ “ХИСТЕРА” Скопје – Специјалистичка ординација по Гинекологија и Акушерство

Основана во 2007год со цел да допре до секој пациент и со намера непосредно да го понуди својот широк спектар на услуги. Нашата дејност е заснована врз столбовите создадени од врвен професионализам, знаење, долгогодишно искуство во кои постојано ги вградуваме новите сознанија и текови во светската Гинекологија и Акушерство.
Секојдневно работиме на полето на превентивата како основен предуслов за што подобро женско здравје. Изведуваме бројни дијагностички постапки за брзо и точно дијагностицирање на состојбите и заболувањата. Превземаме и изведуваме тераписки интервенции, конзервативни и радикални хируршки зафати како дефинитивни третмани на вашите проблеми.
ПЗУ “ХИСТЕРА” поседува стручен кадар, врвна опрема и просторни можности да излезе во пресрет на секој ваш проблем и адекватно да го разреши.

ПЗУ “ХИСТЕРА” се протега на површина од 160 м2 и поседува:
- Кабинет за стерилитет и инфертилитет
- Кабинет за перинатологија
- ХПВ – ласер центар
- Кабинет за гинеколошка онкологија
- Кабинет за урогинекологија
- Интервентна сала
- Дневен престој

Со почит
Др. Филип Вановски
Специјалист по гинекологија и акушерство

Др. Филип Вановски
Специјалист по Гинекологија и Акушерство

-1987 – Доктор по Медицина;
Универзитет Св. Кирил и Методиј, Медицински факултет Скопје - Р.Македонија:
1996 - Специјалист по гинекологија и акушерство
2001 – Стручен престој и усовршување Урогинекологија St.Georges Hospital Medical School; Лондон; Обединето Кралство;
2002 – Стручен престој и усовршување Урогинекологија CHARITE Hospital; Universität Humboldt; Берлин; Германија;
2007 –ПЗУ “ХИСТЕРА“, Скопје.


Контактирајте не

Информации

Работно време;
понеделник - петок
08 - 21h
сабота
08 -14h

Телефон:
+389 (0)2 3217 972
+389 (0)2 3217 973

Факс:
+389 (0)2 3217 979

Мобилен:
078 312 835
070 221 828

Адреса:
ул.29ти Ноември (Костурски херои ) бр. 15 / 1 /01А 1000 Скопје

Е-Маил:
histera@t-home.mk
histera@histera.mk

Успешно пратена порака!

Оставете ни порака

Copyright Histera 2019
Top